Skip to the content

Isabella Harritz

Træner på ællinghold A, Balletbobler, Moderne dans A+B og voksenhold

Kontakt: Tlf. 60 94 24 84
Mail: issr@sonderborg.dk

Isabella Harritz Sørensen er uddannet på The Ailey School i New York City og er tidligere danser hos Black Box Dance Company.

Udover at være underviser på Sønderjyllands danseakademi arbejder Isabella også som danser og koreograf.

Isabella har gennemført flere forskellige uddannelser inden for moderne dans. Dansestudiet.dk’s grunduddannelse i Århus, Copenhagen Contemporary Dance School, København, The Ailey School, New York City. Isabella deltog under uddannelse i New York i en site specific forestilling sammen med danserne fra Alvin Ailey American Dance Theater.

Isabella’s professionelle karriere startede i 2014 i Holland, hvor hun var del af kortfilmen Alienation af John Twigt, I Holland dansede Isabella også for De Dutch Don’t Dance Division i deres jule forestilling i 2015, `Dancing in a winter wonderland´.

I januar 2016 flyttede hun tilbage til Danmark, Holstebro, hvor hun startede sin første kontrakt med Black Box Dance Company under ledelse af Marie Brolin-Tani.

Som danser har Isabella haft mulighed for at arbejde med flere forskellige koreografer og rejse rundt i både ind og udland med små og store opsætninger.

I dag bruger Isabella en stor del af sin tid i Berlin, hvor hun arbejder med sine egne koreografiske opsætninger. Isabella har brugt de sidste 2 år på at udvikle sit eget bevægelsesmønster som danser og har samtidig brugt denne tid på at gå i dybden med andre kunstformer, som Isabella ønsker at inkludere i sine koreografiske opsætninger.

Isabella har senest være aktuel med stykket `Inside Out’ som havde præmiere i Berlin d. 12. november 2019. Det er forestilling der handler om forskelligheder og hvor smukt det kan se ud, når man lytter til hinanden og arbejder sammen.

Tilmeld dig balletprøvetime

Har du lyst til at prøve om ballet er noget for dit barn, så tilmeld jer Danseakademiets prøvetime for nye elever i foråret. Prøvetimen varer 60 min. og er målrettet elever i 0.-2. klasse. Hør evt. nærmere ved at kontakte Melissa Mathies