Skip to the content

Prøvetime for elever i 0. - 2. klasse

Pre-ællinger (1 prøvegang) torsdag d. 19. august 2021  kl. 15.30-16.30, er for nye elever, der vil finde ud af om ballet er noget for dem. 

Prøvetimen er en introduktion til ballet for de mindste. Her kan man få lov til at prøve at danse lidt og mærke på egen krop, om det nu er, som man havde forventet.

Eneste krav er, at du er begyndt eller skal begynde i skole - 0. kl. efter sommerferien.

Timen foregår på Balletskolen på Kirke Allé 9 i Sønderborg (Reimerskolen). 

Kom gerne i almindeligt gymnastiktøj og evt. bløde gymnastiksko eller -sokker. Husk, at dit hår skal være sat op. Det er altså ikke nødvendigt at købe ballettøj og -sko, vent hellere og få lidt vejledning til at købe det helt rigtige.

Alle kan tilmelde sig. Hvis der er rift om pladserne, giver vi fortrinsret til elever, der allerede står på venteliste til den kommende sæson. Pladserne tildeles efter tilmeldingsdato. 

Du kan tilmelde dig til prøvetimen her (via Sønderborg Musikskole)

Hvis du allerede er registreret som musikelev i Musikskolen, så tilmeld dig i stedet via mail til musikskolen@sonderborg.dk.

Prøvetimen for elever fra 3. kl.

For elever fra 3. kl. og ældre er det muligt at komme til en gratis prøvetime hos Sønderjyllands Danseakademi i løbet af sæsonen.

Kontakt balletleder Melissa Mathies på tlf. 27 90 04 91 og aftale en prøvetime.

Tilmeld dig ballet til den kommende sæson her (via Sønderborg Musikskolen)

Pre-ællinger for indskolings elever

I løbet af foråret holder vi gerne et pre-ællingekursus for elever som er på vej til at starte i 0. kl. i den kommende skole år. Du møder op til 45 min undervisning en gang om ugen i 4 uger.

Med bevægelse og lege kommer vi ind på ballettens verden hvor grund elementer som styrketræning, fleksibilitet, musikalitet, kreativitet og præsentation er i fokus.

Alle elever som står på ventelisten og har den passende alder bliver inviteret til vores pre-ællingekurset, derfor er det vigtigt at have tilmeldt sig. 

Tilmeld dig pre-ællingeholdet her (Via Sønderborg Musikskole)

Tilmeld dig balletprøvetime

Har du lyst til at prøve om ballet er noget for dit barn, så tilmeld jer Danseakademiets prøvetime for nye elever i foråret. Prøvetimen varer 60 min. og er målrettet elever i 0.-2. klasse. Hør evt. nærmere ved at kontakte Melissa Mathies