Skip to the content

Danseakademiets Talenthold

Danseakademiets talenthold er for børn fra 3. - 6. klasse og er et tilbud til dem, der har lyst til at udvikle deres dansetalent med en ekstraordinær indsats i deres fritid.

Siden 2007 har talentholdet skabt muligheden for at sønderjyske og slesvigske ballettalenter kan plejes og videreudvikles lokalt, og samtidigt opleve dans som en del af et landsdækkende elitemiljø. For at kom på holdet skal du bestå en optagelsesprøve. Hver sæson forberedes der til eksamen med ekstern censor som afholdes i maj/juni. Denne eksamen skal bestås, for at man kan bibeholde sin plads på talentholdet.

Træning

Her kan du læse om træningsmængde og aktiviteter på talenthold og Dance Lab.

Audition til talenthold

Hvert år afholder vi en åben audition til talentholdet, for at vurdere om kroppen egner sig til ballet på eliteplan.

Audition til DanceLab

Dance Lab er et hold for dig, der ønsker at styrke din teknik indenfor moderne dans og klassisk ballet og samtidig arbejde med kreative opgaver og koreografi.

Tilmeld dig audition til talenthold

Talentholdet er for elever i 4. - 5. klasse, som ønsker at udvikle deres dansetalent. For at blive optaget til talentholdet skal eleven gå til en audition, hvor vi bl.a. vurderer, om elevens krop egner sig til ballet på eliteplan og om eleven har rytmesans. Prøvens varighed er 60 min. Der er audition onsdag d. 19. maj kl. 15:30.