Skip to main content Skip to footer

Elisabeth Møland Thiesen

Træner på ællingehold A + B, hold 1, hold 2 og Bobler

Kontakt: Tlf. 22 57 62 62
Mail: elmh@sonderborg.dk

Elisabeth er uddannet ved Iwanson International Contemporary Dance i München i sommeren 2022.

Hun blev forelsket i dansens verden fra en ung alder og startede med at danse i Nykøbing Mors, hvorefter hun startede på Balletskolen i Holstebro i 2004.

Udover at danse ved balletskolen, hvor hendes fokus hovedsagelig var på moderne / contemporay dans, har Elisabeth gået til ballet i fritiden både i Holstebro på Balletakademiet og i Skjern ved Musikskolen.  

I 2014 startede Elisabeth på Dansk Talent Akademi, hvor hun har været med i forskellige produktioner såsom danseforestillinger, musicals og samarbejde med de andre kunstneriske linjer. I 2015 flyttede hun som 16-årig til Odense for at starte på Danse Grunduddannelsen (DGU) et samarbejde mellem Balletskolen i Odense og Odense Katedralskole. Hun deltog i forskellige produktioner såsom H.C Andersen Festival, en kortfilm, og den årlige skoleforestilling.

Elisabeth fik i sommeren 2018 muligheden for at tilbringe 3 uger på en ballet sommer camp i USA faciliteret af Musikskolen Ringkøbing-Skjern. Derefter begyndte hun i 2019 på sin 3 årige danseuddannelse ved Iwanson.

Ved siden af dansen er Elisabeth i 2020 startet på læreruddannelsen ved UC-Syd i Haderslev.